top of page

XIII BOTIGA SOLIDÀRIA

XIII Botiga Solidària 2014

La Comissió per la Igualtat de l’IES Arabista Ribera de Carcaixent us informa que muntarà una Botiga Solidària els dies 19 i 22 de desembre al nostre institut. Els productes que hi trobareu són de Comerç Just i han estat facilititats per INTERMÓN-OXFAM.

El Comerç Just és una alternativa al comerç tradicional. Ofereix als/ a les productors/productores de països subdesenvolupats vies per a comercialitzar els seus productes que, a més de tenir en compte els criteris econòmics, paren atenció en els valors socials i aspectes ecològics.

A Intermón-Oxfam treballen conjuntament 12 organitzacions internacionals, i des de 1956, col·laboren amb les persones dels països empobrits i desfavorits per aconseguir que es complesquen els seus drets, que puguen tirar endavant per elles mateixes i que es puga trencar el cercle de la pobresa.

Aquest any és l'onzena vegada que es munta la Botiga Solidària al centre ja que l’experiència ha estat sempre molt positiva per la reacció favorable de la gent i la gran demanda dels productes de cooperatives del Tercer Món.

En aquest punt de venda de Comerç Just vendrem tot tipus de productes alimentaris i d’artesania : café, sucre, galetes, xocolate, arracades, agendes, clauers, caixetes, samarretes, collars...

Com que hi ha moltes persones al món que viuen diàriament sense tenir accés a tot allò que és bàsic per a nosaltres i que ens garanteix una vida digna i independent, nosaltres volem canviar aquesta realitat per a la qual cosa necessitem la vostra col·laboració.

DIES: 19 i 22

LLOC: Sala de reunions (al costat de la cafeteria del centre)

Qualsevol persona podrà visitar aquest punt de venda solidari, i l'alumnat d'ESO del centre tindrà un horari assignat.

Visiteu la nostra Botiga Solidària i compreu!

Imagen 15.png


 THE ARTIFACT MANIFAST: 

 

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about your team and what services you provide. Tell your visitors the story of how you came up with the idea for your business and what makes you different from your competitors. Make your company stand out and show your visitors who you are. Tip: Add your own image by double clicking the image and clicking Change Image.

 UPCOMING EVENTS: 

 

10/31/23:  Scandinavian Art Show

 

11/6/23:  Video Art Around The World

 

11/29/23:  Lecture: History of Art

 

12/1/23:  Installations 2023 Indie Film Festival

 FOLLOW THE ARTIFACT: 
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
 RECENT POSTS: 
No hay tags aún.
 SEARCH BY TAGS: 
bottom of page