top of page

COL·LABORACIÓ EN EL PROJECTE SOCIAL INTERNACIONAL 'PASSOS LLEUGERS'

Alumnes de la Comissió van participar de la funció Passos lleugers a Manuel la vesprada del 23 de novembre. La lectura dramatitzada va estar organitzada per la Comissió per la Igualtat-Grup Escolar pels Drets Humans del nostre centre i per l’Associació Cultural Mitjagalta de Manuel. Van col·laborar Amnistia Internacional-Grup La Ribera, l’Ajuntament, l’associació Dones de Manuel i Edicions 96.Passos lleugers, de la prestigiosa Dacia Maraini, és un projecte social internacional que naix de la mà d’Amnistia Internacional i que consisteix en el llibre, la representació i el col·loqui posterior amb el públic.

Aquesta obra, que ve treballant-se al nostre centre, des de 2009, recull vuit històries documentades per Amnistia Internacional i formen part de la campanya mundial ‘Mai més violència cap a les dones’.Aquesta obra es va emmarcar dins dels actes de Manuel al voltant de la commemoració del 25N Dia Internacional de l’Eliminació de les Violències Masclistes. Al col·loqui, on participà la gent assistent, Amnistia Internacional també va presentar la seua campanya ‘Prou d’obstacles per a les víctimes de la violència sexual’ #NoMésPedres.

El nostre alumnat, sempre a l’altura de l’obra i del col·loqui.


 THE ARTIFACT MANIFAST: 

 

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about your team and what services you provide. Tell your visitors the story of how you came up with the idea for your business and what makes you different from your competitors. Make your company stand out and show your visitors who you are. Tip: Add your own image by double clicking the image and clicking Change Image.

 UPCOMING EVENTS: 

 

10/31/23:  Scandinavian Art Show

 

11/6/23:  Video Art Around The World

 

11/29/23:  Lecture: History of Art

 

12/1/23:  Installations 2023 Indie Film Festival

 FOLLOW THE ARTIFACT: 
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
 RECENT POSTS: 
No hay tags aún.
 SEARCH BY TAGS: 
bottom of page