top of page

Ens seleccionen el curtmetratge!

l’IES Arabista Ribera de Carcaixent és finalista al VIII Humans Fest, el Festival Internacional de Cinema i Drets Humans de València

El curtmetratge La història es repeteix de La Comissió per la Igualtat-Grup Escolar pels Drets Humans d’Amnistia Internacional de l’ IES Arabista Ribera ha estat finalista en la modalitat “1 minut, 1 dret” en aquesta nova edició del Humans Fest, el projecte de la Fundació per la Justícia i Pau de València coorganitzat amb altres entitats valencianes. El Humans Fest, a més, forma part de la xarxa internacional de Festivals de Cine de Drets Humans- Human Rights Film Network.

Aquest festival cinematogràfic ofereix, com bé diuen al seu web,«un espai audiovisual per a sensibilitzar en matèria de drets humans en la ciutat de València i en altres espais internacionals. És un programa cultural clau per a veure les darreres novetats internacionals del cine documental, al voltant dels drets humans i als Objectius de Desenvolupament del Mil·leni».

El curtmetratge La història es repeteix ha estat exhibit durant quatre dies, amb la resta de treballs finalistes, al Cinestudio d’Or vint minuts abans de la projecció de la pel·lícula programada i ha estat la votació del públic la que ha contribuït a la tria dels dos premis en aquesta categoria “1 minut, 1 dret”: un per a centres escolars i centres d’atenció a persones amb risc d’exclusió social i l’altre realitzat en universitats.

La gala de cloenda d’aquest festival tingué lloc la nit del dia 17 de febrer a La Filmoteca de CulturArts IVAC de València. Es va fer el lliurament dels premis i l’estrena mundial de “Testigos” d’Emilio Martí.

Vam tornar amb la il·lusió d’haver treballat el curmetratge i una satisfacció d’haver competit amb bons treballs i que ens hagen vist 1500 persones al llarg de la setmana de projecció dels curtmetratges en un dels molts espais del Festival Internacional de DD HH Humans Fest.


 THE ARTIFACT MANIFAST: 

 

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about your team and what services you provide. Tell your visitors the story of how you came up with the idea for your business and what makes you different from your competitors. Make your company stand out and show your visitors who you are. Tip: Add your own image by double clicking the image and clicking Change Image.

 UPCOMING EVENTS: 

 

10/31/23:  Scandinavian Art Show

 

11/6/23:  Video Art Around The World

 

11/29/23:  Lecture: History of Art

 

12/1/23:  Installations 2023 Indie Film Festival

 FOLLOW THE ARTIFACT: 
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
 RECENT POSTS: 
No hay tags aún.
 SEARCH BY TAGS: 
bottom of page