top of page

XVII Botiga Solidària a l’IES Arabista Ribera

Els dies 19 i 20 de desembre pels matins, i el 20 també per la vesprada. muntarem al centre un punt de venda solidari.Els productes són de Comerç Just i han estat facilitats per INTERMÓN-OXFAM. El Comerç Just és una alternativa al comerç tradicional que ofereix a les persones productores de països subdesenvolupats vies per a comercialitzar els seus productes que, a més de tenir en compte els criteris econòmics, paren atenció en els valors socials i en els aspectes ecològics.

A Intermón-Oxfam treballen conjuntament 12 organitzacions internacionals des de 1956 i col·laboren amb les persones dels països empobrits per aconseguiri que puguen tirar endavant per elles mateixes per a poder trencar el cercle de la pobresa, per a la qual cosa Intermón-Oxfam també ven productes de les cooperatives de Comerç Just.

Seguim muntant la Botiga Solidària al centre ja que l’experiència ha estat sempre molt positiva per la reacció favorable de la gent.

En aquest punt de venda de Comerç Just s’ofereixen alguns productes alimentaris i d’artesania: café, sucre, galetes, xocolate, mocadors, clauers, caixetes, collars, etc.

Qualsevol membre de la nostra comunitat educativa podrà visitar aquest punt de venda solidari. L'alumnat d'ESO tindrà un horari assignat i participarà en una xarrada relacionada.

Visiteu la nostra Botiga Solidària i compreu!

DIES: 19 i 20 (8.00 a 14.20 h.) i el 20 (per la vesprada de 16.00 a 18.30 h.)

LLOCS: Al costat de la cafeteria del centre, i per la vesprada al vestíbul.


 THE ARTIFACT MANIFAST: 

 

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about your team and what services you provide. Tell your visitors the story of how you came up with the idea for your business and what makes you different from your competitors. Make your company stand out and show your visitors who you are. Tip: Add your own image by double clicking the image and clicking Change Image.

 UPCOMING EVENTS: 

 

10/31/23:  Scandinavian Art Show

 

11/6/23:  Video Art Around The World

 

11/29/23:  Lecture: History of Art

 

12/1/23:  Installations 2023 Indie Film Festival

 FOLLOW THE ARTIFACT: 
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
 RECENT POSTS: 
No hay tags aún.
 SEARCH BY TAGS: 
bottom of page