top of page

Activitats al voltant del 25 de novembre

Acitivitats al voltant del 25 de novembre: Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència Masclista.

-Participació en la taula redona sobre Micromasclismes en la Biblioteca del poble organitzada per la Regidoria de Benestar Social i d’Igualtat de Ajuntament de Carcaixent, la vesprada del 16 de novembre.

-Esmorzar solidari per a col·laborar amb l’associació Balloona Matata que actua directament en campaments de persones refugiades. en la campanya “Per una muda digna”, per a conscienciar sobre la situació, i per ajudar, les dones refugiades a Grècia. Durant el primer esplai el dia 17 de novembre.

Repartiment per a tota la comunitat educativa, des de 2n ESO, d'un violentòmetre, que hem traduït i adaptat com a punt de llibre, editat per Edicions 96 i gràcies a l'ajut de l'AMPA de l'IES.

-Exposició a l'entrada del centre amb informació relativa a la data commemorativa del 25 de novembre. Dia Internacional per l'Eliminació de les Violències Masclistes.

-Xarrada i Taller per a 3r ESO sobre les violències masclistes i la seua prevenció a càrrec d'AJUDA (Associació Dones Juristes d'Alzira) que cada any, altruistament col·laboren amb el centre.

-Concentració i un minut de silenci el dia 25, en el pati del centre, com a rebuig per les dones assassinades per les seues parelles o exparelles (com fem l'últim divendres de cada mes cada vegada que hi ha alguna víctima a l'Estat espanyol). Tot seguit es fa lectura del manifest d'Amnistia Internacional.

Col·laboració en l'organització de les dues representacions matinals escolar de Passos lleugers (a càrrec de CRIT) i participació en el col·loqui posterior. Carcaixent 23 de novembre.

-Assistència (3r ESO, 4t ESO i 1r de batxillerat) el dia 23 de novembre a la representació de Passos lleugers, de Dacia Maraini, a càrrec del grup CRIT al Teatre D. Enrique de Carcaixent, facilitada per l'Ajuntament. Aquesta obra està basada en casos reals de violència masclista documentats per Amnistia Internacional. L'espectacle compta amb un col·loqui posterior del públic amb CRIT, amb activistes d'Amnistia Internacional i Edicions 96.

-Visita el 23 de novembre a l'exposició “Avancem? Els drets de les Xiquetes i de les Dones” a la Sala d'Exposicions Municipal organitzada pel Grup La Ribera d'Amnistia Internacional amb la col·laboració de l'Ajuntament de Carcaixent pels grups de 3r ESO, 4t ESO i 1r de batxillerat. També hi assisteixen altres grups que ho demanen.

-28 novembre: Visita guiada de l’exposició els Drets de les Dones i les Xiquetes Activitat emmarcada al voltant del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Masclista.

-Repartiment per a tota la comunitat educativa, des de 2n ESO, d'un violentòmetre, que hem traduït i adaptat com a punt de llibre, editat per Edicions 96 i gràcies a l'ajut de l'AMPA de l'IES.


 THE ARTIFACT MANIFAST: 

 

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about your team and what services you provide. Tell your visitors the story of how you came up with the idea for your business and what makes you different from your competitors. Make your company stand out and show your visitors who you are. Tip: Add your own image by double clicking the image and clicking Change Image.

 UPCOMING EVENTS: 

 

10/31/23:  Scandinavian Art Show

 

11/6/23:  Video Art Around The World

 

11/29/23:  Lecture: History of Art

 

12/1/23:  Installations 2023 Indie Film Festival

 FOLLOW THE ARTIFACT: 
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
 RECENT POSTS: 
No hay tags aún.
 SEARCH BY TAGS: 
bottom of page